Home
Supervisie en coaching
Beeldende therapie
Imaginatie
Publicaties
Wie ben ik
Praktische informatie
Agenda
Contact
Links

stirgroenGeregistreerd lid LVSC
srvblogo Geregistreerd lid SRVB

Wie ben ik?

De drijfveer voor mijn werk is mijn interesse in mensen
en hun ontwikkeling, hun levensgeschiedenis en
dat wat hen beweegt.


Marian Kramers (1951) supervisor, coach, beeldend therapeut en 'zondags-kunstenaar'. Sinds 2003 heb ik een praktijk aan huis. Ik fotomarian2011
superviseer voornamelijk mensen die beroepsmatig met mensen werken.
Hiernaast ben ik vaktherapeut beeldende therapie en supervisor/coach bij het GGZ Drenthe. Ik heb als beeldend therapeut met velerlei doelgroepen gewerkt. Mijn specialisatie is het werken met traumagerelateerde problematiek. Zie mijn publicaties.
In 2003 heb ik de studie supervisiekunde afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen en ben ik mijn eigen praktijk begonnen. In 2009 en 2010 volgde ik de leergang psychosynthese en coaching aan de School voor imaginatie in Amsterdam.

Persoonsbeschrijving
Ik ben een doener, evenwichtig, een vrouw die rustig overkomt op anderen. Ik probeer mijn doel te bereiken en zoek daar de praktische mogelijkheden voor. Ik ben vindingrijk, gevoelig en neem gauw waar wat er in mensen omgaat. Ik kan goed luisteren.  Ik hou ervan om de verbeelding in te zetten om intuïtieve en gevoelsmatige aspecten te bereiken.
Ik ben geïnteresseerd in mensen, in cultuur en kunst. Ik volg liever de achtergronden van het nieuws dan het nieuws zelf omdat daar meer diepgang en relevante informatie te vinden is. Ik schilder en boetseer, waarvan wat te zien is op deze website.